Nieuws

12 sept 2022

1 werkdag extra met bevroren product(en) naar Zweden

Ook wij, Jansen Logistics BV, worden getroffen door het enorme personeelstekort, en hierdoor zijn wij genoodzaakt enig begrip en acceptatie te vragen van onze klanten,

Wij doen en blijven er alles aan doen om het gewenste en verwachte service niveau te leveren, en dat is tot nu toe gelukt, echter zien wij ook uitdagingen in de komende periode(s).

Lees verder

12 juli 2022

Artikel Urkerland: Jansen Logistics breidt flink uit aan De Hors

Jansen Logistics gaat fors uitbreiden. Het bedrijf heeft het terrein van buurman Mudde & Kok gekocht, waardoor op termijn de expeditieruimte en de coldstore uitgebreid kunnen worden.

Lees verder

4 juli 2022

Aankoop nieuwe pand

Jansen Logistics blijft groeien en heeft afgelopen vrijdag een nieuwe stap gezet. Alie, Arjan en Mop tekenden officieel voor de overdracht van het nieuwe pand. 📃
 
Het aangekochte pand ligt vlak voor onze deur en biedt ons vele mogelijkheden.
 
We hebben het nu over het voormalige pand van Mudde Kok en bevind zich aan De Hors 4,6,8 en Makkummerwaard 2. 📍

Lees verder

27 juni 2022

BIO certificaat

Bent u al een tijdje op zoek naar een opslagplaats voor uw BIO-producten?

Jansen Logistics kan dit voor u realiseren. Enige tijd geleden hebben wij de controle audit van BIO Skal gehad. Dit heeft geresulteerd in een verlenging van ons BIO-certificaat.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze coldstore: 0527 68 0804

Lees verder

25 mrt 2022

Biest, oftewel colostrum

Biest, oftewel colostrum.

Wat is dat nou weer? 

Tenminste dat hoor ik u denken wanneer wij vertellen dat wij ook biest opslaan in onze vriescellen. Biest is de eerste melk die in dit geval geproduceerd wordt door een koe na geboorte van het kalf.
Doordat er door een koe meer biest aangemaakt wordt, dan dat een jong kalf nodig heeft ontstaat er overtollige biest.

Lees verder

8 mrt 2022

Opslagcapaciteit (Jansen Coldstore)

Opslagcapaciteit, vaak tekort en altijd onoverzichtelijk. Daarom is het zo mooi dat wij, Jansen Coldstore ons beroep hebben gemaakt van het ordelijk plannen en verwerken van beschikbare ruimte.

Diverse klanten gingen u al voor in de opslag van een breed scala aan producten.

Lees verder

25 jan 2022

Algemene voorwaarden (Jansen Coldstore)

Wij als dienstverlener in de opslag van diepvriesgoederen willen gewoon pallets koelen, terwijl u als fabrikant of handelsonderneming gewoon mooie producten wilt maken en verkopen. Als opslagbedrijf zijn wij er trots op om hier deel van uit te maken.

Helaas zit er ook een andere kant aan ons werk.

Lees verder

2 aug 2021

TVM Actueel preventiespecial

"Re-integratie begint op eerste ziektedag."

Elke dinsdagavond wandelt een groepje van vier tot zes mensen in stevig tempo kris-kras op het voormalige eiland Urk. Daarnaast zijn vier tot zes fitness-freaks uitbundig aan het fietsen en crossfitten. Het is een enthousiast deel van het personeelsbestand van Jansen Logistics BV. Noem het bedrijfsfitness, noem het een sportieve ontmoeting met collega’s buiten het werk om, feit is dat er wordt gelachen, ontspannen en bewogen...

Lees verder

30 juni 2021

Triple-V in Jansen Coldstore

Laten we even teruggaan naar 2008. Jansen Transport, gespecialiseerd in het vervoer van verse en diepgevroren vis, opent een diepvriesopslag in de vorm van Jansen Coldstore. Vanuit onze vestiging op Urk krijgen we al snel veel aanvragen voor de opslag van diepgevroren vis. We kennen deze markt en voelen ons hier als een vis in het water.

Lees verder

29 juni 2021

Op zoek naar een 'Werken en Leren' opleiding?

Leren en werken als vrachtwagenchauffeur in de logistiek met baangarantie is mogelijk bij Aldiver, een van Nederlands grootste detacheringsbedrijven in BBL en leerwerktrajecten in transport, logistiek en automotive.
Wij hebben ook een aantal stagiaires die hun talent en passie inbrengen in ons familiebedrijf. Een fantastisch onderdeel hiervan is wanneer zij door deze detacheerder in het zonnetje worden gezet.

Lees verder

4 juni 2021

Opvolg Coldstore 2021

2 jaar verder. Het lijkt een korte tijd maar wat is er voor iedereen ongelofelijk veel gebeurt. Na een voortvarende start op 1 Mei 2019 stond de nieuwgebouwde vriescel al redelijk snel vol. Natuurlijk was het enerzijds wennen aan de grotere volumes, we gingen immers van 1200 palletplaatsen naar ruim 8000. Anderzijds was de vraag naar diepvries opslag dusdanig groot dat we wisten dat het ging komen. Zo goed en kwaad als het kon waren we voorbereid.

Lees verder

4 mei 2021

Onze dienstverlening in één oogopslag

Nu u op onze website bent beland, wilt u natuurlijk in één oogopslag weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij zijn uw logistieke partner in geconditioneerde transportlogistiek sinds 1984.

Lees verder

25 nov 2020

Uitgelicht door Warehouse Totaal

En dan word je bedrijf in de picture gezet door Warehouse Totaal. Mede door de interesse in onze dienst als totale leverancier op gebied van logistiek. Door onze leverancier wie ons enorm goed geadviseerd heeft door middel van verfijnde snufjes aan onze opslag afdeling. Iedereen bedankt voor de bijdrage aan dit prachtige media nieuws!

Lees verder

2 mei 2019

Opening nieuwe coldstore

Na maanden van bouwen, plannen maken, inrichten en puntjes op de i zetten, was het woensdag 1 mei zover: de nieuwe coldstore werd in gebruik genomen. De opslagruimte voor diepvriesgoederen van Jansen Logistics wordt zes keer zo groot door de komst van de nieuwe coldstore.

Lees verder

26 apr 2019

Nieuw: Lijndienst naar Hamburg

Vanaf deze maand (april) rijdt Jansen Logistics naar een nieuwe bestemming in Duitsland: Hamburg. Vertrek voor deze lijndienst vindt plaats op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Lees verder

19 dec 2018

Nieuwe website voor Jansen Logistics

Jansen Logistics heeft een nieuwe website. Waar eerder Jansen Transport en Jansen Coldstore gebruik maakten van twee aparte websites, maken beide afdelingen van Jansen nu gebruik van één site.

Lees verder